Vakkundig en servicegericht onderhoud voor uw Range Rover

We zijn gespecialiseerd in de generatie van 2002 en alle modellen nieuwer

  • Vakkundig en specialistisch
  • Wij werken alleen met de beste onderdelen
  • Vervangend vervoer
  • Haal- en brengservice
Maak een afspraak

Onderhoud van Range Rovers

Door een passie voor Land Rover Range Rover en overige bijzondere automobielen zijn wij in een ver verleden begonnen met de handel hierin. Als je handel doet dan ben je naar de klant verplicht, althans dat vinden wij, om technisch goede voertuigen af te leveren. In het verleden hebben wij met vele garagebedrijven samengewerkt. Wij hebben er uiteindelijk toch voor gekozen om dit volledig in eigen beheer te gaan doen. Onze motieven hiervoor zijn; meer specialisme, meer vakkundigheid, alleen werken met de beste onderdelen, het sneller kunnen schakelen en natuurlijk betekende dit voor ons ook een extra businessmodel.

Nu is het alweer een hele tijd geleden dat wij onze werkplaats geopend hebben maar dat deden we stilletjes en met name voor het klaarmaken van onze eigen voorraad auto’s. Onze focus ligt absoluut bij de ‘Range Rover’ en we mogen ons dan ook met trots de Range Rover youngtimer specialist noemen uit de regio. Ook met het merk BMW hebben we altijd al veel affiniteit gehad en verder vinden we de bijzondere auto’s mooi waar niemand aan durft te sleutelen, zolang het natuurlijk maar binnen ons kennisgebied ligt. Door het geweldige succes van deze nieuwe afdeling van ons bedrijf stellen wij onze werkplaats nu ook open voor nieuwe klanten. Rijdt u met een moderne Range Rover, of met een youngtimer of hebt u een hobby auto? U bent van harte welkom in onze werkplaats in ’s-Hertogenbosch.

Specialisatie

Vakkundigheid en precisie zijn belangrijk bij het onderhouden en repareren van iedere personenauto. Wanneer u uw Range Rover voor het ‘jaarlijkse onderhoudsbeurtje’ naar de garage brengt, betekent dat namelijk niet enkel even nieuwe olie erop. Natuurlijk moet iedere auto jaarlijks gekeurd worden volgens de APK-regels, maar het vakkundig nakijken van een personenauto gaat een stuk verder dan alleen dat. Vele vormen van technische mankementen zijn geen afkeurpunten voor de APK, maar deze punten kunnen er wel voor zorgen dat je stil komt te staan langs de weg of dat er een nog groter mankement uit voort komt dat met een simpele reparatie verholpen had kunnen zijn.

Indien wij voor u het onderhoud mogen uitvoeren betekent dat automatisch dat wij de kleinste onzekerheden ook in kaart zullen brengen. Indien we uw goedkeuring krijgen, zullen we onze aangemerkte adviespunten ook direct voor u verhelpen. U wilt namelijk zorgeloos gebruik kunnen maken van uw auto en het is onze missie om dat voor u te regelen.

Ontzorgen

Door onze specialisatie in Land Rover Range Rover, bent u met deze automobielen bij ons aan het juiste adres. Alle onderhoudsprocedures zijn bij ons bekend. Het is bijvoorbeeld niet alleen belangrijk om de motorolie regelmatig te verversen, maar ook de versnellingsbak olie veroudert en is soms aan vervanging toe. Daarnaast hebben Range Rovers vaak complexe motoren en dat vereist vakkennis. Hoe kan een monteur die vreemd met het merk is nou bijvoorbeeld weten dat het net fout gaat bij dat ene slangetje dat achterop de motor zit dat bijna niet zichtbaar is? Niet natuurlijk, dat weten wij gelukkig wel. U kunt zichzelf veel kosten besparen door uw Range Rover door een specialist te laten onderhouden. Doordat wij de knelpunten van de Range Rovers weten, kunnen wij vaak problemen al sneller zien aankomen en eveneens kunnen we zo vaak complexe storingen beter overzien. Doordat onze monteurs continu bij te blijven leren, doordat we veel Land Rover specifiek gereedschap in huis te hebben en doordat we erg veel onderdelen in ons eigen magazijn hebben, kunnen we u op de beste manier helpen. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en dat doen we doormiddel van vakmanschap, continu blijven investeren in kennis en apparatuur en veel persoonlijk contact.


Vervangend vervoer

Wenst u vervangend vervoer? Indien gewenst kunnen we voor u vervangend vervoer verzorgen. We hebben verschillende huurauto’s beschikbaar die we voor u kunnen inplannen terwijl het onderhoud of de reparatie aan uw Range Rover bij ons wordt uitgevoerd. Indien u gebruik wilt maken van onze vervangservice dan dient dit vooraf gereserveerd te worden.
 De kosten voor onze vervangwagens bedragen v.a. €48,40 exclusief btw per dag. (met een volle tank heen en met een volle tank weer terug).

Klik hier om te reserveren.

Haal- en brengservice

Heeft u liever dat uw auto bij u thuis of op werk wordt opgehaald voor een onderhoudsbeurt? Dat behoort bij ons tot de mogelijkheden, we werken hiervoor nauw samen met Van Dijk Services. Dat is een privéchauffeurs bedrijf dat enkel werkt met betrouwbare en ervaren chauffeurs.
De kosten hiervoor zijn op aanvraag wegens maatwerk. (Vanaf €63,- exclusief btw).