Bij alle Range Rovers is een luchtvering systeem gemonteerd. Dit systeem is vaak de schrik van klanten, maar over het algemeen zou je jezelf er eigenlijk helemaal niet zo druk om moeten maken. Hetgeen wat wel lastig is, is de diagnose hieraan. Veel garagisten die hier geen ervaring mee hebben, gaan lukraak componenten vervangen en dan kan het hoog in de papieren oplopen. Het is daarom noodzaak om altijd eerst een goede diagnose te stellen voor het vervangen van onderdelen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met luchtvering en alleen maar aan Range Rovers werken, bent u bij ons aan het juiste adres voor alle luchtvering problemen. Tevens voeren wij een eigen magazijn waar alle originele componenten op voorraad hebben liggen om u snel te kunnen helpen. Er zijn veel after-market leveranciers van componenten van luchtvering, hiervan zijn veel merken van inferieure kwaliteit. Zodra u een hoog bedrag besteed aan het vervangen van luchtbalgen bijvoorbeeld, wilt u natuurlijk niet dat precies hetzelfde component binnen 2 jaar alweer stuk is. Wij monteren daarom ook enkel de origineel gemonteerde componenten. Daarnaast hebben wij hierin een goed inkoop kanaal waardoor wij 25% onder de dealerprijzen zitten en vaak ook zelf onder de prijs van de goedkopere alternatieven!

Omdat eerst een goede diagnose gesteld moet worden, kunnen we op voorhand geen prijsindicatie afgeven. U kunt wel contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Hierin kunnen we u informeren over de mogelijk kosten die verbonden zitten aan het vervangen van bepaalde componenten.

Reparatiekosten kunnen variëren van €100,- tot en met ruim €3.000,-. In veel gevallen is het probleem eenvoudig verholpen met weinig kosten.