Bij VanLeuken Automotive kunt u terecht voor hoogwaardige auto’s van het merk Land Rover. Wij staan voor goed onderhouden auto’s in originele staat met oersterke motoren. In onze collectie treft u Youngtimers, moderne auto’s en exclusieve auto’s. Al onze auto’s worden na inkoop bij VanLeuken technisch en cosmetisch nagekeken en zo nodig aangepakt, zodat ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Van geruisloze motor tot blinkende lak; alleen trotse auto’s dragen de naam VanLeuken Automotive.

Advisering
Wij schakelen een versnelling hoger voor de klant. VanLeuken Automotive denkt graag met u mee over de beste financiële en fiscale behandeling van uw aanschaf. Zakelijk rijden of lease brengt fiscale voordelen met zich mee. Kijk voor meer informatie op onze pagina over zakelijk rijden of vraag vrijblijvend een gesprek aan. Indien gewenst adviseren wij u ook over de strategie om uw auto in de markt te zetten, gelet op de prijsontwikkeling, populariteit en jaargang van uw model.

Zoekopdrachten voor specifieke auto’s
Een zinderende E36 Z3 Roadster of brullende Range Rover Sport SVR? VanLeuken Automotive gaat graag op zoek naar uw droomauto. Met onze technische kennis en groot aantal connecties in binnen- en buitenland laten we uw wens in vervulling gaan!

Aflevering
Uw aanwinst wordt rijklaar en zonder bijkomende kosten geleverd, bij ons is een nieuwe apk en garantie dan ook standaard. Wij verzorgen daarnaast graag het cosmetisch onderhoud van uw auto. Zowel direct na aankoop als op lange termijn. Denk daarbij aan interieurverzorging, waaronder het soepel maken van leder en rubbers, of high end lakverzorging, zoals lakcorrecties en het wegwerken van swirls uit de wasstraat.

Onderhoud en garantie
VanLeuken Automotive biedt maatwerkoplossingen voor onderhoud, in eigen beheer in in samenwerking met diverse partijen. Wij bieden ruime garantiemogelijkheden.