Is uw Range Rover
goed voorbereid op de zomer?

De VanLeuken Zomercheck

Zomercheck voor slechts €15,- exclusief btw.

Vraag nu aan

De zomermaanden komen er weer aan! Velen van jullie zullen met het lekkere weer ongetwijfeld veel kilometers gaan maken.

Misschien bent u van plan om met de auto op vakantie te gaan? Het laatste waar u dan op zit te wachten is onderweg pech aan uw auto en vervolgens langs de weg stil komen te staan. Helemaal als u in het buitenland bent!

Daarom is het verstandig om voor dat u de weg op gaat, uw auto compleet te laten checken. Ga deze zomer veilig en goed voorbereid de weg op met de Van Leuken Zomercheck. 

Wij zorgen ervoor dat alle essentiële punten gecontroleerd zijn, zodat u deze zomer onbezorgd de weg op kunt gaan en heerlijk kunt genieten van het lekkere weer.

Doe nu uw Range Rover zomercheck voor slechts €15,- exclusief btw

Wat controleren wij?

Checkmark Checkmark Checkmark Remmen, het abs-systeem en remvloeistoftest Checkmark Lampen / verlichting worden op werking getest Checkmark Multiriemen en span-/looprollen Checkmark Accutest en de bevestiging van de accu Checkmark Profieldiepte van de band Checkmark Checkmark Koelvloeistofpeil en lekkages Checkmark Checkmark Alle overige vloeistoffen worden nagekeken Checkmark Checkmark Kachelventilator en werking kachelkleppen Checkmark Proefrit voor het controleren van trillingen, bijgeluiden en de uitlijning
Checkmark Het type band Checkmark Reservewiel Checkmark Wielophanging Checkmark Profieldiepte van de band Checkmark Schokdempers en luchtbalgen Checkmark Oliepeil Checkmark Ruitenwissers Checkmark Staat van onderhoud Checkmark Uitlaat Checkmark Bandenspanning

De VanLeuken Range Rover" Zomercheck

Inclusief airco check t.w.v. €65,-

Gaat u op zomervakantie?

Geef dat aan, dan krijgt u van ons een gratis zomer checklist mee voor alle zaken die van belang zijn voor uw reis inclusief de verplichtingen per Europese landen.

Zomercheck aanvragen

Zomercheck voor slechts €15,- exclusief btw.