Thomas van Leuken wordt gedreven door een passie voor Range Rover. Het motorgeluid en klassieke design van dit hoogwaardige automerk doen zijn hart sneller kloppen. Een Range Rover is voor hem de ultieme samensmelting van een representatieve uitstraling en het échte rijgevoel dat autorijden zo mooi maakt.

Thomas werd op jonge leeftijd door een vriend met het auto-virus aangestoken. Hij kreeg als tiener zijn eerste bijbaan bij een in BMW gespecialiseerde garage, aanvankelijk als autowasser en later als hulpmonteur. De liefde ging altijd al uit naar het merk BMW en later nam het merk Land Rover die plek in. Thomas doorliep een hbo-opleiding op de IVA, dé business school voor de automobielbranche. Tijdens zijn opleiding startte hij VanLeuken Automotive dat hij succesvol wist uit te bouwen.

Het bedrijf heeft een mooie specialisatie in Range Rover opgebouwd, waarbij eerst de focus voornamelijk op de Range Rover youngtimer lag. Er zijn veel auto’s in de youngtimerklasse vanaf vijftien jaar op de markt, maar de parels zijn moeilijk te vinden. Thomas van Leuken legt de specialiteit op de Range Rover waarvan hij de modellen kent van A tot Z. Met zijn specialistische oog selecteert hij hoogwaardige uitvoeringen met een betrouwbare onderhoudshistorie. Thomas staat voor een transparante werkwijze: ‘what you see is what you get’. Afgemeten verkoopverhalen passen niet in zijn visie. Klanten moeten de kwaliteit van zijn auto’s zelf ervaren.

De droomauto van Thomas? Dat zijn er natuurlijk verschillende. Thomas is enorm onder de indruk van het design van de Range Rover Supercharged SVO. Daarnaast behoren de verschillende Overfinch modellen ook tot de favorieten lijst van Thomas. Maar ook de BMW 507 blijft erg in zijn gedachten zweven.

Thomas: “Elke auto komt op een andere manier tot zijn recht!

wie zijn wij

Ons team

Thomas
Verkoop
Nick
Verkoop
Jens
Allround
Roy
Autotechnicus
Okan
Autotechnicus
Niels
Autotechnicus
Jimmy
Autotechnicus
Wesley
Autotechnicus
Dylan
Detailer
Sten
Detailer
Victor
Detailer
Pepijn
Stagiair