Is uw Range Rover
goed voorbereid op de winter?

De VanLeuken Wintercheck

Wintercheck voor slechts €15,- incl. btw

Vraag nu aan

Nu de winter weer in zicht komt, is het verstandig om je Range Rover daar goed op voor te bereiden.

De weersomstandigheden worden slechter, je grip op de weg verslechtert en bepaalde zaken aan een auto zijn met lage temperaturen extra kwetsbaar. Zo is bijvoorbeeld ook het gebruik van de airco belangrijk in de winter om het condens uit het interieur en van de ramen te onttrekken. De verwarming wordt tevens een onmisbaar component. Kortom, naar mate de omstandigheden van het weer slechter worden, is het vertrouwen op de auto alleen maar belangrijker.

Wilt u, uw Range Rover goed voorbereiden op de winter? Meld u zich dan aan voor onze VanLeuken ‘Range Rover’ wintercheck voor maar slechts €15,- (excl. btw).

Wintercheck voor slechts €15,- exclusief btw.

  • - Zekerheid dat uw Range Rover klaar is voor de winter
  • - Volledige check van uw Range Rover
  • - Ga veilig de weg op deze winter

Wat controleren wij?

Checkmark Profieldiepte van de band Checkmark Bandenspanning Checkmark Het type band Checkmark Schokdempers en luchtbalgen Checkmark Oliepeil Checkmark Bandenspanning Checkmark Koelvloeistofpeil en lekkages Checkmark Alle overige vloeistoffen worden nagekeken Checkmark Remmen, het abs-systeem en remvloeistoftest Checkmark Uitlaat Checkmark Accutest en de bevestiging van de accu Checkmark Lampen / verlichting worden op werking getest
Checkmark Kachelventilator en werking kachelkleppen Checkmark Verwarming Checkmark Ruitenwissers Checkmark Multiriemen en span-/looprollen Checkmark Wielophanging Checkmark Staat van onderhoud Checkmark Spiegelverwarming Checkmark Voorruitverwarming Checkmark Achterruitverwarming Checkmark Reservewiel Checkmark Proefrit voor het controleren van trillingen, bijgeluiden en de uitlijning

De VanLeuken Range Rover Wintercheck

Wintercheck voor slechts €15,- exclusief btw.

Gaat u op wintersport?

Geef dat aan, dan krijgt u van ons een gratis wintersport checklist mee voor alle zaken die van belang zijn voor uw reis inclusief de verplichtingen per Europese landen.

Wintercheck aanvragen

Wintercheck voor slechts €15,- inclusief btw.