Bespaar wel meer dan 500 euro per maand op bijtelling met de youngtimer regeling

Ben je ook klaar met de hoge bijtelling en wil je graag minder betalen? Profiteer dan van de youngtimer regeling. Lees verder om alle voordelen van deze regeling te ontdekken en wat het voor jou kan betekenen.

De youngtimer regeling in het kort

De youngtimer regeling is een Nederlands fiscaal voordeel voor auto's ouder dan 15 jaar. Dit biedt aanzienlijke voordelen, vooral voor bezitters van luxe auto's zoals de Land Rover Range Rover en Range Rover Sport. Onder deze regeling betalen eigenaren slechts 35% bijtelling over de huidige dagwaarde in plaats van de standaard 22% bijtelling over de cataloguswaarde. Dit scheelt snel al honderende euro's minder bijtelling.

Rekenvoorbeeld met de youngtimer regeling

Een nieuwe Range Rover met een cataloguswaarde van €90.000 heeft standaard 22% bijtelling. Dat komt neer op €19.800 bruto per jaar. Hierdoor betaal je netto - afhankelijk van in welke belastingschijf je valt - tussen de €602 en €855 aan bijtelling per maand.

Een Range Rover als Youngtimer, met een oorspronkelijke cataloguswaarde van €90.000 en nu nog maar €9.000 waard, heeft een bijtellingspercentage van 35% over de dagwaarde. Dit komt neer op €3.150 bruto per jaar en tussen de €96 en €127 netto per maand.
Neem contact opRange Rover met youngtimer regeling
"Jaarlijks goedkoper uit met de youngtimer regeling"

Voordelen van een youngtimer bij VanLeuken Automotive

Altijd betrouwbaar
Gespecialiseerd
Transparantie
Service op maat
Fred Hartges
Google Review
Autobedrijf voor uw repensatieve Youngtimer met een specialisme voor Range Rover. Keuze te over in showroom conditie . Ook voor onderhoud ,reparatie en poetsafdeling met glas coating om uw bijtellings snoepje vele onbezorgde kilometers mee te geven..... Aanrader!
T van W
Google Review
Wij hebben bij VanLeuken automotive een BMW X5 youngtimer gekocht en hierover zijn we zeer tevreden. We hebben de auto inmiddels een paar maanden em hebben nog geen problemen kunnen ondervinden. Werkelijk een bedrijf die de aan de verwachtingen voldoet.
Martijn van der Meulen
Google Review
Vakmanschap, betrokkenheid en pure passie. Heldere communicatie en zeer transparant en service gericht. Nu ook mijn RangeRover in onderhoud bij van Leuken omdat ze technisch zo goed onderlegd zijn en de Luxe Youngtimers van binnen en van buiten kennen en je niet belazeren.
range rover youngtimer met youngtimer regeling

Youngtimer regels

Als je overweegt een Youngtimer voor zakelijke doeleinden aan te schaffen, zijn er enkele belangrijke regels en aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Allereerst dient de auto minimaal 15 jaar oud te zijn om als Youngtimer gekwalificeerd te worden. Bovendien moet de auto op naam van de zaak worden gezet. 

Een punt van aandacht is dat de btw op een Youngtimer in de meeste gevallen niet teruggevorderd kan worden bij de Belastingdienst. Dit komt doordat Youngtimers tweedehands worden gekocht en daardoor als ‘marge-auto’ worden beschouwd, in tegenstelling tot ‘btw-auto’s’. Voor deze marge-auto’s die ook privé gebruikt worden, is het noodzakelijk elk jaar 1,5% van de cataloguswaarde als ‘btw voor privégebruik’ op te nemen in de laatste btw-aangifte van dat jaar, en dit geldt eveneens voor Youngtimers.

Voor en nadelen van een youngtimer

Dit zijn de voordelen van een youngtimer

Lage maandelijkse kosten vanwege de lage bijtelling.

Vrijheid in de keuze voor een (tweedehands) auto ouder dan 15 jaar.

Alle fiscale voordelen van een reguliere zakelijke auto: de kosten die je maakt, zoals benzine en parkeergeld, mag je aftrekken van je winst.

De bijtelling kan elk jaar opnieuw berekend worden aan de hand van de actuele waarde en kan daarom nog lager uitvallen.

Dit zijn de nadelen van een youngtimer

De onderhoudskosten van een oudere auto zijn over het algemeen hoger.

Youngtimers zijn meer vervuilend dan nieuwe auto’s.

Met het aantal groeiende milieuzones mogen niet alle Youngtimers meer de stad inrijden.

Qua technologie en veiligheidssystemen lopen Youngtimers achter op nieuwe auto’s. (....Hier kan VanLeuken zeker wel wat aan doen)

Waarom dan de youngtimer regeling bij VanLeuken?

Onze klanten verdienen het beste advies, afgestemd op hun unieke situatie. Daarom nemen we bij VanLeuken Automotive de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. We bieden niet alleen een uitgebreide collectie van Range Rover youngtimers, maar zorgen ook voor persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoopproces.
Bekijk ons aanbod youngtimers
bmwx5 met de youngtimer regeling

Vragen over hoeveel bijtelling jij gaat besparen?

Neem contact met ons op
minder bijtelling met de youngtimer regeling

Jouw match voor de youngtimer regeling

Range Rover Youngtimers en de Youngtimer regeling zijn een bijzonder goede match. Gezien hun luxe, kwaliteit en vermogen om waarde en prestige te behouden. Bij VanLeuken Automotive selecteren we zorgvuldig de beste exemplaren van deze modellen, die niet alleen een rijke erfgoed hebben, maar ook naadloos aansluiten bij de voordelen van de regeling.

Minder bijtelling betalen en meer kwaliteit

Elke Range Rover die wij aanbieden, wordt grondig geïnspecteerd en indien nodig gemoderniseerd. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze voertuigen en zorgen ervoor dat ze rijklaar zijn, met een nieuwe APK en garantie.

VanLeuken Automotive is meer dan een verkoper. Wij zien onszelf als uw partner in de zoektocht naar de perfecte Range Rover. Of u nu gaat voor een jonge occasion of een youngtimer, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Maar waarom dan VanLeuken...?
Een Range Rover youngtimer van VanLeuken Automotive is meer dan een auto; het is een investering in rijplezier, kwaliteit en financieel voordeel. Deze voertuigen vertegenwoordigen een unieke combinatie van klasse, comfort en kostenbesparing, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel autoliefhebbers als zakelijke gebruikers.

Enkele voorbeelden van onze Range Rover Youngtimers  met een mogelijke Youngtimer regeling.

ROVER RANGE ROVER 4.4 V8 Vogue Youngtimer
Range Rover youngtimer
Deze Range Rover Vogue is ideaal voor de youngtimer regeling. Het voertuig is bekend bij ons en is door twee klanten in bezit geweest, en nu voor de derde keer te koop. Technisch uitstekend onderhouden volgens onze hoge standaarden, beschikt het over een Adriatic blauw metallic lakwerk en een two-tone lederen interieur van Navy blauw met Ivory crème beige. Een prachtige keuze voor liefhebbers van luxe en kwaliteit. Interesse? Neem contact op voor een afspraak.
Bekijk Range Rover
ROVER RANGE ROVER SPORT 4.2 V8 Supercharged Youngtimer
range-rover-youngtimer-youngtimerregeling
Ontdek de luxe en kracht van onze exclusieve Land Rover Range Rover Sport Supercharged bij VanLeuken Automotive. Perfect onderhouden en voorbereid in onze werkplaats, biedt dit voertuig topkwaliteit en service. Met een interieur van sand beige nappaleer en zijn oorsprong in Zwitserland, combineert deze SUV internationale allure met comfort. Profiteer van de gunstige bijtelling dankzij de youngtimer regeling voor voordelige luxe. Bezoek ons en ervaar deze unieke kans om in stijl te rijden.
Bekijk Range Rover

Meer lezen over de youngtimer regeling?

Waarom een Range Rover kopen bij een specialist
Lees meer
Een youngtimer met de youngtimerregeling of een nieuwe Range Rover
Lees meer
Een nieuwe Range Rover of toch een Youngtimer?
Lees meer
VanLeuken de Partner in Aanschaf en Onderhoud van Range Rover Youngtimers
Lees meer
Minder bijtelling betalen?
Lees meer
Youngtimerregeling
Lees meer
Range Rover Youngtimers bij VanLeuken Automotive
Lees meer
Minder Bijtelling Betalen
Lees meer
Range Rover youngtimer
Lees meer
Range Rover occasion? Of toch een Audi?
Lees meer
Kun je vertrouwen op een tweedehands Range Rover?
Lees meer
Top 3 Range Rover occasions
Lees meer
Waarom kiezen voor originele Range Rover onderdelen?
Lees meer
Veelvoorkomende Land Rover problemen
Lees meer
Land Rover Specialist van Nederland
Lees meer