Over ons

Thomas van Leuken wordt gedreven door een passie voor Range Rover en BMW youngtimers. Het motorgeluid en klassieke design van dit hoogwaardige automerk doen zijn hart sneller kloppen. Een Range Rover youngtimer is voor hem de ultieme samensmelting van een representatieve uitstraling en het échte rijgevoel dat autorijden zo mooi maakt.

Thomas werd op jonge leeftijd door een vriend met het auto-virus aangestoken. Hij kreeg als tiener zijn eerste bijbaan bij een in BMW gespecialiseerde garage, aanvankelijk als autowasser en later als hulpmonteur. De liefde ging altijd al uit naar het merk BMW en later voegde ook het merk Land Rover zich daarbij. Thomas doorliep een hbo-opleiding op de IVA, dé business school voor de automobielbranche. Tijdens zijn opleiding startte hij VanLeuken Automotive dat hij succesvol wist uit te bouwen.

Er zijn veel auto’s in de youngtimerklasse vanaf vijftien jaar op de markt, maar de parels zijn moeilijk te vinden. Thomas van Leuken legt de specialiteit op Range Rover en BMW waarvan hij de modellen kent van A tot Z. Met zijn specialistische oog selecteert hij hoogwaardige uitvoeringen met een betrouwbare onderhoudshistorie. Thomas staat voor een transparante werkwijze: ‘what you see is what you get’. Afgemeten verkoopverhalen passen niet in zijn visie. Klanten moeten de kwaliteit van zijn auto’s zelf ervaren.

De droomauto van Thomas? Dat zijn er natuurlijk verschillende. Thomas is enorm onder de indruk van het design van de BMW 507. De BMW E92 M3 behoort ook tot de favorieten van Thomas, met de waanzinnige V8 S65 motor die maar liefst 8400 toeren per minuut draait. Maar als dagelijks gebruik, zou Thomas zeker kiezen voor het nieuwste model Range Rover met een lange wielbasis. Wat Thomas ook vooral erg mooi vindt, zijn de auto’s die uitgevoerd zijn met een standaard carrosserie en toch met een waanzinnige uitrusting onder de kap, ook wel de ‘sleeper’ genoemd.

Thomas: “Elke auto komt op een andere manier tot zijn recht!”

Thomas van Leuken
Ooit begonnen als: autowasser bij Autobedrijf Van Boxtel in Helvoirt.
Eerste auto: Volkswagen Golf
Rijdt nu: Range Rover youngtimer.
Verknocht aan: de gezellige stad ‘s-Hertogenbosch.
En verder: fanatiek amateurhockeyer.

Goedendag,
Wij helpen u graag verder. Klik verder om met ons te praten via WhatsApp.
Powered by