Hoe steekt de youngtimerregeling in elkaar?

Hoe steekt de youngtimerregeling in elkaar?

Als u een auto van de zaak gaat rijden wilt u hier natuurlijk zo min mogelijk belasting over betalen. De ideale oplossing: een youngtimer. Financieel gezien is een youngtimer gunstig omdat de bijtelling fors lager uitvalt. Dit aparte bijtellingstarief levert een kostenbesparing tot duizenden euro’s op jaarbasis.

Derde generatie Range Rover L322

Derde generatie Range Rover L322

Vindt u de Range Rover L322 net zo leuk als wij? Dit is ongetwijfeld het ultieme voorbeeld ooit geleverd. Range Rover L322 werd geleverd van 2002 tot 2012. L322 is verdeeld in drie verschillende generaties, waarvan de laatste generatie sinds kort is toegevoegd aan onze collectie. Nu omvat onze collectie alle drie de modellen van de L322-generatie.

Range Rover Sport Youngtimer

Range Rover Sport Youngtimer

In 2005 heeft Land Rover de eerste Range Rover Sport op de markt gebracht, het model Range Rover waarvan de nieuwste generatie nog altijd wordt geproduceerd. Met een kleine rekensom weten we dat deze auto's sinds kort onder de bijtellingsvriendelijke auto's vallen en aangemerkt mogen worden als youngtimer. VanLeuken Automotive heeft hierdoor een aantal prachtexemplaren van de Range Rover Sport in zijn collectie opgenomen, die wij in dit artikel graag aan u presenteren.

GlasCoating voor uw autolak

GlasCoating voor uw autolak

Een glas coating is een vorm van lakverzegeling die 5 jaar op de lak blijft zitten. Wanneer een glascoating op een auto zit, blijft de auto beter schoon en is deze gemakkelijker schoon te maken. Lees voor een uitgebreide beschrijving de onderstaande tekst.

Waarom een youngtimer?

Waarom een youngtimer?

Onze definitie van een youngtimer: ‘Een auto van vijftien jaar of ouder met moderne rijeigenschappen, die zich in een uitstekende staat verkeert, voor de liefhebber of voor voordelig zakelijk gebruik’. Het zakelijk rijden van een youngtimer is financieel stukken voordeliger dan een nieuwe(re) auto. Voor een zakelijke youngtimer geldt namelijk een apart bijtellingstarief, dat een kostenbesparing oplevert tot duizenden euro’s op jaarbasis.